Yumurtanın kaynadıktan sonra bekleme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle yumuşak, orta veya katı kıvamda pişirilmek istenen yumurtalar için sürelerin farklılık göstermesi oldukça ilginç değil mi? Özellikle sıcak su yöntemini kullanarak pişirirken, taze yumurtaların daha iyi sonuç verdiğini duydum. Sizce de yumurta tazeliği bu kadar önemli mi? Ayrıca, kaynatma suya tuz eklemenin çatlama riskini azaltabileceği bilgisi de dikkat çekici. Bu konuda sizin deneyimleriniz neler?
Yumurtanın kaynadıktan sonra bekleme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle yumuşak, orta veya katı kıvamda pişirilmek istenen yumurtalar için sürelerin farklılık göstermesi oldukça ilginç değil mi? Özellikle sıcak su yöntemini kullanarak pişirirken, taze yumurtaların daha iyi sonuç verdiğini duydum. Sizce de yumurta tazeliği bu kadar önemli mi? Ayrıca, kaynatma suya tuz eklemenin çatlama riskini azaltabileceği bilgisi de dikkat çekici. Bu konuda sizin deneyimleriniz neler?
Cevap yaz