Yaş kayısılı hoşaftan bahsedildiğinde, aklıma hemen yaz aylarının serinletici tatlısı geliyor. Bu tarifi denemeyi düşündüm. Sizce bu tatlının lezzetinde en çok hangi malzeme etkili? Özellikle irmik kullanmanın hoşafta nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Ayrıca, servis önerileri arasında nar tanelerinin eklenmesiyle tatlıya nasıl bir zenginlik katılabileceğini düşünüyorsunuz? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Yaş kayısılı hoşaftan bahsedildiğinde, aklıma hemen yaz aylarının serinletici tatlısı geliyor. Bu tarifi denemeyi düşündüm. Sizce bu tatlının lezzetinde en çok hangi malzeme etkili? Özellikle irmik kullanmanın hoşafta nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Ayrıca, servis önerileri arasında nar tanelerinin eklenmesiyle tatlıya nasıl bir zenginlik katılabileceğini düşünüyorsunuz? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz