Kuru kayısısı reçeli yapmayı düşünüyorum, malzemeleri incelediğimde en önemli olanın kuru kayısısı olduğunu fark ettim. Acaba, kuru kayısısının kalitesi reçelin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, şeker oranını kendime göre ayarlamak istiyorum, bu konuda bir önerin var mı? Reçelin kıvamı için kaynatma süresi ne kadar olmalı? Bu konuda tecrübelerin nedir?
Kuru kayısısı reçeli yapmayı düşünüyorum, malzemeleri incelediğimde en önemli olanın kuru kayısısı olduğunu fark ettim. Acaba, kuru kayısısının kalitesi reçelin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, şeker oranını kendime göre ayarlamak istiyorum, bu konuda bir önerin var mı? Reçelin kıvamı için kaynatma süresi ne kadar olmalı? Bu konuda tecrübelerin nedir?
Cevap yaz