Kışlık kayısı marmelatı yapma sürecini merak ediyorum. Olgun kayısıların yıkanıp çekirdeklerinin çıkarılması gerektiği belirtilmiş. Peki, kayısıların hangi aşamada ve nasıl doğranması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, şekerin eklenmesi ve bekletme süresi hakkında daha fazla detay paylaşmak mümkün mü? Marmelatın kıvam kontrolü sırasında neye dikkat etmeliyim? Tecrübelerinizi duymak isterim!
Kışlık kayısı marmelatı yapma sürecini merak ediyorum. Olgun kayısıların yıkanıp çekirdeklerinin çıkarılması gerektiği belirtilmiş. Peki, kayısıların hangi aşamada ve nasıl doğranması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, şekerin eklenmesi ve bekletme süresi hakkında daha fazla detay paylaşmak mümkün mü? Marmelatın kıvam kontrolü sırasında neye dikkat etmeliyim? Tecrübelerinizi duymak isterim!
Cevap yaz