Kayısı marmelatı yapma sürecini okuduktan sonra, kayısıları nasıl hazırlıyorsunuz? Yıkama ve çekirdeklerini çıkarma aşamasında dikkat ettiğiniz noktalar neler? Ayrıca, kayısı ve şeker karışımını bekletme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu aşamada kayısıların suyunu salması için ne kadar bekletmenin yeterli olduğunu düşünüyorsunuz? Marmelatın kıvamını kontrol etmek için tabak yöntemiyle denemek hoşuma gitti. Peki, bu yöntemi daha önce denediniz mi? Son olarak, eklediğiniz limon suyu ile raf ömrünü uzatma fikri gerçekten faydalı. Sizce başka hangi doğal malzemeler ekleyerek lezzeti daha da artırabilirsiniz?
Kayısı marmelatı yapma sürecini okuduktan sonra, kayısıları nasıl hazırlıyorsunuz? Yıkama ve çekirdeklerini çıkarma aşamasında dikkat ettiğiniz noktalar neler? Ayrıca, kayısı ve şeker karışımını bekletme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu aşamada kayısıların suyunu salması için ne kadar bekletmenin yeterli olduğunu düşünüyorsunuz? Marmelatın kıvamını kontrol etmek için tabak yöntemiyle denemek hoşuma gitti. Peki, bu yöntemi daha önce denediniz mi? Son olarak, eklediğiniz limon suyu ile raf ömrünü uzatma fikri gerçekten faydalı. Sizce başka hangi doğal malzemeler ekleyerek lezzeti daha da artırabilirsiniz?
Cevap yaz