Kayısı hoşaftı yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Kuru kayısıların kalitesi gerçekten önemli mi? Ayrıca, kayısıları suya koyduğumda ne kadar süre bekletmeliyim ki lezzeti artsın? Şeker miktarını nasıl ayarlamalıyım? Hoşafı yaparken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Bu soruların cevaplarını öğrenmek, benim için çok faydalı olacak!
Kayısı hoşaftı yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Kuru kayısıların kalitesi gerçekten önemli mi? Ayrıca, kayısıları suya koyduğumda ne kadar süre bekletmeliyim ki lezzeti artsın? Şeker miktarını nasıl ayarlamalıyım? Hoşafı yaparken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Bu soruların cevaplarını öğrenmek, benim için çok faydalı olacak!
Cevap yaz