Kayısı çekirdeğinin sağlık açısından bu kadar faydalı olduğunu öğrenince gerçekten etkilenmedim dersem yalan olur. Özellikle antioksidan özellikleri ve kanserle mücadele konusundaki potansiyeli beni düşündürüyor. Sizce de kayısı çekirdeği, geleneksel olarak atık olarak görülen bir besin kaynağı olarak bu kadar önemli bir yere sahip olabilir mi? Ayrıca, kalp sağlığına katkısı ve cilt üzerindeki olumlu etkileri de oldukça dikkat çekici. Sık sık tüketmeyi düşündünüz mü, yoksa daha fazla araştırma yapmayı mı tercih edersiniz?
Kayısı çekirdeğinin sağlık açısından bu kadar faydalı olduğunu öğrenince gerçekten etkilenmedim dersem yalan olur. Özellikle antioksidan özellikleri ve kanserle mücadele konusundaki potansiyeli beni düşündürüyor. Sizce de kayısı çekirdeği, geleneksel olarak atık olarak görülen bir besin kaynağı olarak bu kadar önemli bir yere sahip olabilir mi? Ayrıca, kalp sağlığına katkısı ve cilt üzerindeki olumlu etkileri de oldukça dikkat çekici. Sık sık tüketmeyi düşündünüz mü, yoksa daha fazla araştırma yapmayı mı tercih edersiniz?
Cevap yaz