Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kuru üzümler ve kayısının birleşimiyle yapılan hoşaf, yaz aylarında serinletici bir tatlı arayanlar için ideal bir seçenek. Kuru meyveleri sıcak suyla bekletmek, gerçekten lezzetini artırıyormuş. Ayrıca, tarçın ve karanfil eklemek de hoşafın aromatik tadını zenginleştiriyor. Şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamak da pratik bir detay. Hoşafı soğuk servis etmenin ferahlatıcı etkisi ise kesinlikle yaz günlerinin vazgeçilmezi olacak. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kuru üzümler ve kayısının birleşimiyle yapılan hoşaf, yaz aylarında serinletici bir tatlı arayanlar için ideal bir seçenek. Kuru meyveleri sıcak suyla bekletmek, gerçekten lezzetini artırıyormuş. Ayrıca, tarçın ve karanfil eklemek de hoşafın aromatik tadını zenginleştiriyor. Şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamak da pratik bir detay. Hoşafı soğuk servis etmenin ferahlatıcı etkisi ise kesinlikle yaz günlerinin vazgeçilmezi olacak. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz