Erik kayısısı kompostosu yapmayı düşündüğünüzde, bu tarif gerçekten çok cazip görünüyor. Yaz aylarında serinletici bir içecek arayışında olanlar için harika bir alternatif. Eriklerin hazılanmasında çekirdeklerini çıkarmak isteyip istememek de tamamen kişisel bir tercih gibi görünüyor. Sizce de çekirdeklerini bırakmak, kompostoya daha zengin bir tat katabilir mi? Ayrıca, karanfil ve tarçın eklemenin kompostoya nasıl bir aroma katacağını merak ediyorum. Kış aylarında sıcak servis edildiğinde vücut ısısını artırması da güzel bir detay. Sizce bu tarifte farklı meyveler eklemek kompostonun lezzetini daha da artırır mı?
Erik kayısısı kompostosu yapmayı düşündüğünüzde, bu tarif gerçekten çok cazip görünüyor. Yaz aylarında serinletici bir içecek arayışında olanlar için harika bir alternatif. Eriklerin hazılanmasında çekirdeklerini çıkarmak isteyip istememek de tamamen kişisel bir tercih gibi görünüyor. Sizce de çekirdeklerini bırakmak, kompostoya daha zengin bir tat katabilir mi? Ayrıca, karanfil ve tarçın eklemenin kompostoya nasıl bir aroma katacağını merak ediyorum. Kış aylarında sıcak servis edildiğinde vücut ısısını artırması da güzel bir detay. Sizce bu tarifte farklı meyveler eklemek kompostonun lezzetini daha da artırır mı?
Cevap yaz