Dondurulmuş kayısı ile reçel yapmanın oldukça pratik olduğunu düşünüyorum. Özellikle mevsiminde toplanmış kayısıların lezzetini kış aylarında da tatmak harika bir seçenek. Dondurulmuş kayısıların çözülmesi ve ardından dilimlenmesi sürecini nasıl gerçekleştiriyorsunuz? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol etmek için kullandığınız yöntem gerçekten etkili mi? Ben de bu adımları izleyerek reçel yapmayı denemek istiyorum ama özellikle limon suyu eklemenin lezzeti nasıl etkilediği konusunda merak içerisindeyim. Reçelin saklanması için önerilerinizi de duymak isterim.
Dondurulmuş kayısı ile reçel yapmanın oldukça pratik olduğunu düşünüyorum. Özellikle mevsiminde toplanmış kayısıların lezzetini kış aylarında da tatmak harika bir seçenek. Dondurulmuş kayısıların çözülmesi ve ardından dilimlenmesi sürecini nasıl gerçekleştiriyorsunuz? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol etmek için kullandığınız yöntem gerçekten etkili mi? Ben de bu adımları izleyerek reçel yapmayı denemek istiyorum ama özellikle limon suyu eklemenin lezzeti nasıl etkilediği konusunda merak içerisindeyim. Reçelin saklanması için önerilerinizi de duymak isterim.
Cevap yaz