Ozonlanmış Kayısı Yağı



Ozonlanmış kayısı yağı, içinde bir hayli fazla olan A, B, C ve P  vitaminleri olan kayısı, vitamin ve mineral açısından oldukça önemli bir meyvedir. Kalsiyumun, magnezyum, fosfor, demir, kükürt, bakır ve krom içeren meyvenin sayılmaz birçok faydası vardır. Kayısı yağı kayısı çekirdeğinden çıkarılarak yapılır. Vücut ve sağlık bakımından oldukça önemli olan kayısı çekirdeği yağı, kayısı çekirdeğinin kurumuş çekirdeğinden yapılmaktadır. Kokusu hafif ve açık renktedir. Kayısı yağının içerisinde bulunan yağ asidi A, C ve E vitaminleri arasında yer alıyor. Besleyici bir özelliği vardır. Özellikle ciltte çok önemli gelişmeler göstermiştir. Ciltte meydana gelen akne sivilce ve leke izlerinin oluşmasını önler ve önceden olan lekelerin giderilmesine önemli oranda yardımcı olur ve aynı zamanda nemlendirici bir etki yarattığından dolayı tüm cilt tipleri için uygundur. 

Ozonlanmış kayısı yağı bütün cilt problemlerinin giderilmesinde katkıda bulunur. İçinde bulunan yağ asidi sayesinde sıkılaştırıcı özelliği olduğundan karışıklıkların ve ciltteki bütün problemlerin giderilmesinde rol oynar. Ozonlanmış kayısı yağı sindirim sistemini çalıştırmaya cilt için kullanıldığı gibi birçok problemler içinde kullanılır. Ozonlanmış kayısı çekirdeğinin yağının uzun bir süre ozonlanma işleminde, yüksek oksijen seviyesine gelene kadar bekletilerek meydana gelir. Ozonlanmış kayısı normal kayısı yağına göre hızlı ve etkili özellikleri bulunmaktadır. Sahip olduğu bu özellikler cilt üzerinde uygulandığında daha hızlı ve gözle görünür bir şekilde iyileştirici özelliğe sahip olduğundan cilt üstünde daha büyük etkiler sağlamaktadır. Ozonlanmış kayısı yağı genellikle cilt bakımında kullanılır. Kadınların rahatsız olduğu ve istemediği bu görüntüleri giderilmesinde de yardımcı olur. Cilde nem ve parlaklık kazandıran bu yağ bunların yani sıra hücre yenileyici özelliği olan bir yağdır. Bir çok faydası olan ve saymakla bitmeyen ozonlanmış kayısı yağı doğru yerde ve doğru şekilde kullanıldığı zaman hiç bir şekilde yan etkisi bulunmamaktadır.
Ozonlanmış Kayısı Yağı

Bütün vücudunuzda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu yağı günlük hayatınızda da normal bir nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu yağı masaj yaptırırken de kullanabilirsiniz. 

Ozonlanmış kayısı yağı faydaları:
  • Ozonlanmış kayısı yağının içinde bulunan A, B, C ve P vitaminleri olduğundan dolayı vücudumuzda eksikliği bulunan vitamin ve mineralleri bu yağdan takviye ederiz. 
  • Karaciğer, akciğer ve cilt kanserine karşı önleyici bir yapısı vardır. 
  • Anemi yani kansızlık hastalığında önemli derecede faydalıdır. 
  • Vücudun direncini arttırarak direnç ve kuvvet arttırır.
  • Migren hastalığına karşı da iyi gelen ozonlanmış kayısı yağının sakinleştirici özelliği de bulunur. 
  • Cildinizde bulunan istenmeyen güneş lekeleri, sivilce izleri, akne ve başka nedenlerden dolayı ortaya çıkan cilt problemlerine de iyi gelir. 
  • İçin de bulunan yağ asitleri sayesinde cildin elastikiyet özelliğini arttırarak sıklaştırır ve ciltte bulunan kırışıkların giderilmesinde yardımcı olur. 
  • Özellikle astım hastalarına ve solunum problemi çekenlere iyi gelir. 
  • Anemi yani kansızlık hastalığında iyileştirici özelliği vardır. 
  • Sindirim sistemimizi çalıştırmaya yardım eder.
  • Kabızlığı giderici özelliği olduğundan bağırsakları temizleyici ve diğer bağırsak problemleri de gidermede etkisi de vardır. 
  • Genellikle cilt bakımlarında kullanılan ozonlanmış kayısı yağı diğer kozmetik işlemlerde de rahatlıkla kullanılır. 
  • Ciltte oluşan alerjiye bağlı kuruluklarda ve kızarıklıkların giderilmesinde yardımcı olur.
  • Göz çevresi bakımında da oldukça faydalıdır. 
  • Tüm cilt tipleri için rahatlıkla kullanılabilir. 
  • Masaj yapmak için kullanılabilir. 
  • Ozonlanmış kayısı yağı özellikle boyun bölgesine masaj yapılarak bölgede oluşan ağrıların ve kırışıkların önemli oranda giderilmesinde yardımcı olur. 

Yayınlanma Tarihi : 17.09.2016 11:21:14





Ozonlanmış Kayısı Yağı Yorumları
İsminiz 
Yorumunuz 
Güvenlik 
 Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
   

0 Yorum Yapılmış "Ozonlanmış Kayısı Yağı"


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Acı Kayısı Çekirdeği Yağının Faydaları

Acı kayısı çekirdeği yağının faydaları, Acı kayısı çekirdeği yağı hafif, neredeyse kokusuz ama yağ asitleri ve antioksidan vitaminleri bakımından yüklü bir yağdır. Acı kayısı çekirdeği yağı her yaşta hem vücudun hem iç hem de dış...

Kayısı Yağı Cilde Faydaları

Kayısı yağı cilde faydaları ile insanların ilgi odağı olan bir bitki haline gelmiştir. Son derece büyük etkileriyle daha ilk kullanımdan itibaren bile olumlu sonuçlarını göstermeye başlayan kayısı yağı, yüzde seksen kullanım oranı...

Ozonlanmış Kayısı Yağı

Ozonlanmış kayısı yağı, içinde bir hayli fazla olan A, B, C ve P  vitaminleri olan kayısı, vitamin ve mineral açısından oldukça önemli bir meyvedir. Kalsiyumun, magnezyum, fosfor, demir, kükürt, bakır ve krom içeren meyvenin sayıl...

Kayısı Çekirdeği Yağı Kaş

Kayısı çekirdeği yağı kaş: Kayısı çekirdeği yağı birçok faydası olan doğal bir yağdır. Kalsiyum, magnezyum, karotin ve betakaroten maddeleri içermektedir. Saçlara ve yaşlara faydası ile bilinmektedir. Kayısı çekirdeği yağı kaş üze...

Kayısı Yağı Maskesi

Kayısı Yağı Maskesi, kayısı sahip olduğu mükemmel içeriğiyle sindirimden cilt bakımına, kalpten, göz ya da saç bakımına kadar her derde deva bir meyvedir. Dünya üstünde en yüksek miktarda üretim yapan ülkenin Türkiye olması kayı...

Kayısı Çekirdeği Yağı Saç

Kayısı çekirdeği yağı saç: üzerinde bilinen birçok etkisi vardır. Kayısı çekirdeği yağının içeriğindeki vitamin ve mineraller bir çok saç problemlerini ortadan kaldırmaktadır. Saç problemlerinde en yaşanan sorunlar arasında yer al...

Kayısı Yağının Yüze Faydaları

Kayısı Yağının Yüze Faydaları, Kayısının etli kısmı evde hazırlanan bir çok doğal maske tariflerinde kullanılabilir, ancak kayısıdan elde edilen ve cilt bakımında kullanılan esas yararlı ürün kayısının kurutulmuş çekirdeğinden eld...

Kayısı Yağı Sivilce

Kayısı yağı sivilce, Kayısı yağı sivilce izleri üzerinde etkisi ile bilinen bir üründür. Sivilce izleri yanında sivilce oluşumlarına da engel olmaktadır. Kayısı yağı sivilce oluşumlarını engellerken bir yandan da var olan izlerin...

Kayısı Çekirdeği Yağının Saça Faydaları

Kayısı Çekirdeği Yağının Saça Faydaları, Bu güzellik anlayışının içerisinde kayısı çekirdeği yağının saça olumlu faydaları vardır. Doğanın eski zamanlardan bu yana sunduğu kayısı çekirdeği yüzyıllardır beslenme ve ilaç yapımında k...

Kayısı Yağı Kremi

Kayısı yağı kremi: cilt üzerinde büyük faydalar sağlayan bir kremdir. Günlük cilt bakımı için uygun olan kayısı yağı kremi doğal nemlendiriciler sayesinde cildinizi kuruluktan kurtarır. Kayısı yağı kayısının bilinen faydaları üzer...












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Kayısı Yağı, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Aralık - 2017